Juhlavuosi 2024 - Säätiö 80 v

                                                             Meillä on juhlavuosi ! 🎈 

Säätiön perustamisesta tulee  19.12.2024 kuluneeksi  80 vuotta. Tulemme näkymään ja kuulumaan  juhlavuoden  merkeissä  eri tavoin. 

Säätiön  alkuperäisenä tarkoituksena oli sairaanhoitajakoulutuksen ja hoitotyön kehittäminen, alkuvaiheessa erityisesti oppimateriaalien tuottaminen. Kustannustoiminta päättyi vuonna 1996 .   Säätiön perustehtävä on edelleenkin tukea ja edistää  hoitotyön koulutusta ja ammatillista toimintaa. Keskeisin toiminta on jakaa apurahoja hoitotieteellisiin tutkimuksiin sekä hoitotyön käytännön ja koulutuksen kehittämishankkeisiin.  

Juhlavuoden kunniaksi haluamme huomioida erityisesti apurahan saaneita  järjestämällä kutsuseminaarin  teemalla  SHKS - Tuki huomisen hoitotyölle. Seminaari pidetään toukokuussa. Paikka on varattu, järjestelyt sovittu  ja ohjelma on viimeistelyä vaille. 😊

Tulossa on  myös artikkeleita  ja  80 - v  syntymäpäivää juhlimme syksyllä.  Näistä ja muista juhlavuoden tapahtumista lisää hieman myöhemmin.  


Ensimmäinen artikkeli on  julkaistu  -  Den första artikeln har publicerats    👍

Vår i fokus  1/24,  sida 8:  Stöd till morgondagens sjukskötare - Stiftelsen för sjukskötarutbildning firar 80-årsjubileum